Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewien problem.

michlag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,mam pewien problem

Mianowicie mam problem z serwerem,do serwera są wgrywane pliki,przez co ciągle wywala.

Lecz tu ciekawostka,wywala tylko mnie inni administratorzy ''grają'' normalnie. (tzn tworzą to co potrzebne i dokańczają serwer)

Wyskakuje error

I tu pytanie do was,czego to może być wina?

Mój net jest bardzo dobry,gdyż np inne serwery działają bardzo dobrze bez lagów.

Hostingu?

Czy może dla tego że Hosting ma złe oprogramowanie javy.

Lub przez to że są wgrywane pliki.

Co doradzacie żeby pomogło?

Wiem ośmieszam się pisząc taki temat gdyż należe do teamu serwera który jest tworzony,ale niestety nie mogę sobie poradzić z problemem,a jestem na serwerze GM i nie mam dostepu do plików. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Może coś cie blokuje wyłącz anty wirusa i zaporę systemową następnie wejdź od nowa do gry i sprawdź czy cie wywala być może jest to błąd plików, spróbuj tak że pobrać od nowa inne pliki i wgrać je od nowa.

Opublikowano

A jaki dokładniej ci error wyskakuję

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Może coś cie blokuje wyłącz anty wirusa i zaporę systemową następnie wejdź od nowa do gry i sprawdź czy cie wywala być może jest to błąd plików, spróbuj tak że pobrać od nowa inne pliki i wgrać je od nowa.

Antywirusa mam wyłączonego,myślicie że może być to zapora systemu ? spróbujemy : )

@Edit zapora systemu wyłączona jestem na serwerze 2 min wywala.

Co do plików jak mówiłem nic mi to nie da że wgram bo nie jestem administratorem.

SS błędu..

minee.png

Opublikowano

Podczas wgrywania pluginów na serwer powinno się go wyłączać - przynajmniej u mnie to działało - Pozdrawiam

Crezo

Czyli po wgrywaniu nie będzie tego co teraz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...